Bio nepečené jáhlové kuličky

Ingredience

200 g jáhel (Bio)
100 g rozinek
100 g mandlí (Bio)
¾ ml rýžového mléka (rýžového nápoje)
250 g strouhaného kokosu
5 lžic rýžového syrupu (Bio)
1 špetka soli
strouhaný kokos

Postup přípravy

1

Jáhly uvaříme se špetkou soli v rýžovém nápoji. Vaříme na mírném plameni 15 – 20 minut. Uvařené jáhly necháme dojít 5 minut pod pokličkou.

2

Do vychladlých jáhel vmícháme rozinky, na hrubo nasekané mandle, strouhaný kokos a rýžový sirup.

3

Vytvoříme těsto, ze kterého tvarujeme kuličky a obalujeme je v kokosu.

4

Hotové jáhlové kuličky skladujeme v lednici.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3