Bio pohankové hvězdičky s rozinkami

Ingredience

250 g pohankové mouky (Bio)
125 g celozrnné mouky (jemné)
250 g třtinového cukru (Bio)
150 g kokosového oleje (Bio)
3 vejce (žloutky)
50 g mletých lískových ořechů
rozinky

Postup přípravy

1

Nejdříve utřeme cukr s kokosovým olejem a žloutky. Poté po částech přidáme pohankovou a celozrnnou pšeničnou mouku, mleté lískové ořechy a rozinky. Ze směsi vypracujeme hladké těsto a necháme vychladit v lednici alespoň jednu hodinu.

2

Poté rozválíme na pomoučeném vále na silnější plát a pomocí formiček vykrájíme hvězdičky.

3

Hvězdičky pečeme na plechu vyloženém pečicím papírem v předehřáté troubě na 170 °C asi 15 minut.

4

Po upečení necháme hvězdičky vychladnout na plechu.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3