Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Bio špaldová kolečka představují chutné a zdravé mlsání nejen pro vánoční chvíle.
Špaldovou mouku smícháme s kokosovým olejem a rýžovým sirupem v hladké těsto a necháme vychladit v lednici alespoň jednu hodinu.
Po vyjmutí z lednice vyválíme na tenký plát, který posypeme nastrouhanou citrónovou kůrou. Poté vykrájíme kolečka.
Pečeme na plechu vyloženém pečícím papíře v troubě při teplotě 150 °C přibližně 15 minut.
Po upečení necháme vychladnout na plechu.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.