Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cena je orientační a závisí na aktuální nabídce.
TIP: Pokud máte rádi zdravá jídla, doporučujeme lívance okořenit kurkumou. Ta lívancům nejen dodá příjemnou oranžovou barvu, ale také podpoří váš metabolismus.
Nastrouháme brambory a mrkev nahrubo. Nastrouhanou zeleninu dáme na čistou utěrku a zbavíme přebytečné tekutiny.
Připravíme si mouku, česnek a sůl a smícháme je v míse. Do směsi přidáme nakrájenou cibuli a nastrouhanou zeleninu.
Do misky rozklepneme vejce a přidáme je do směsi.
Nahřejeme pánev a přilijeme trochu oleje.
Ze směsi vytvoříme 2–3 lívance (záleží na velikosti pánve) a osmažíme je z obou stran dozlatova.
Opláchneme čerstvý salát a rozprostřeme ho na talíř. Přidáme lívance a servírujeme.