Recepty Hlavní jídla S masem Brambory s vepřovým masem a mrkví

Ingredience

500 g vepřové plece
1 cibule
2 lžíce řepkového oleje
3 mrkve
1 lžička krystalového cukru
1 citron (1 lžíce šťávy)
1 špetka soli
1 špetka pepře
majoránka
500 g brambor (typu B)

Postup přípravy

1

Maso nakrájejte na menší kousky.

2

Na oleji orestujte nasekanou cibulku, přidejte maso, sůl a pepř.

3

Duste do měkka, asi 30 minut. Podle potřeby podlijte troškou vody.

4

Mezitím očistěte mrkev a nakrájejte ji na menší kousky. Přidejte je k masu a společně duste dalších 10 minut.

5

Dochuťte troškou cukru, citronovou šťávou a majoránkou.

6

Podávejte s uvařenými bramborami.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3