Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Čokoládu spolu s máslem rozpustíme v kastrolku a směs necháme vychladnout.
V míse vyšleháme vejce s cukrem a vanilkou do pěny. Přidáme mouku a čokoládu.
Nalijeme do dortové formy, kterou jsme vyložili pečícím papírem. Pečeme asi 25 minut při 180°C.
Mascarpone a arašídové máslo vyšleháme do hladké hmoty. Vychladlý korpus rozřízneme.
Spodní část natřeme půlkou krému, přiklopíme druhou částí korpusu, který potřeme zbytkem krému.
Arašídy opražíme na pánvičce a posypeme jimi dort.
Na pánvičce necháme rozpustit cukr. Mícháme dokud nezkaramelizuje.
Poté odstavíme z vařiče a za stálého míchání zalijeme smetanou. POZOR!! Karamel zpění!
Vychladlým sirupem pokapeme dort. Dáme chladit do lednice.