Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Na vrchol letní sezóny a šťavnaté rajčata si ještě chvíli počkáme, čekat na tento recept do léta bychom ale nevydrželi. Bruschetta, která původně pochází ze střední Itálie, je velmi jednoduchá na přípravu a doma si ji můžete dochutit přesně podle svého gu
TIP: Pokud máte více času, dejte rajčatovou směs na 1 hodinu do ledničky, aby se chutě lépe promíchaly.
Rajčata nakrájíme na menší kostky a bazalku natrháme na malé kousky. Rajčata s bazalkou smícháme ve větší misce. Přidáme olivový olej, ocet, osolíme a opepříme.
Česnek jemně rozmačkáme nožem, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Nastrouháme sýr a vše spolu promícháme.
Bagetky překrojíme podél, opečeme je na pánvičce z obou stran a naneseme na ně směs rajčat.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.