Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Přivedeme si 1 litr vody k varu. Poté do ní vsypeme bulgur a vaříme 2 minuty. Vypneme plamen a bulgur necháme ve vodě ještě 15 minut dojít.
Žlutou papriku, 1/2 červené papriky, okurku a rajčata nakrájíme na opravdu velmi drobné kousky. Ty smícháme s bulgurem. Přidáme posekanou jarní cibulku, bylinky a osolíme a opepříme.
Bulgurový salát ochutíme citronovou šťávou, přimícháme olivový olej a můžeme začít servírovat. Červenou papriku rozpůlíme a vydlabeme semínka. Do každé půlky dáme trochu salátu. Můžeme dozdobit ještě zbývajícími bylinkami.