Recepty Hlavní jídla S masem Burger se sýrem a slaninou

Ingredience

130 g mletého hovězího masa
1 lžíce slunečnicového oleje
2 plátky anglické slaniny
1 plátek tvrdého sýra
1 celozrnná houska
2 plátky rajčat
2 lžíce tatarské omáčky
okurka (kousek)
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Maso opepříme a vymícháme do mazlavé konzistence. Vytvoříme z něj placku tenkou cca 1,5 cm. V lednici ji necháme 30 minut ztuhnout. Na rozpálený gril vložíme maso a pečeme z každé strany zhruba 3-4 minuty (otáčíme jenom jednou). Maso necháme cca 5 minut odpočinout a poté z obou stran osolíme.

2

Housku rozkrojíme napůl a obě poloviny opečeme na grilu. Na horní díl položíme plátek sýra a necháme ho rozpustit. Na gril vložíme plátky slaniny, opečeme je do křupava.

3

Na spodní díl namažeme lžíci Tatarské omáčky Hellmann´s, poklademe plátky rajčat, na nudličky nakrájenou okurkou, přidáme druhou lžíci Tatarské omáčky Hellmann´s, maso, slaninu a přiklopíme houskou s rozteklým sýrem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4