Recepty Hlavní jídla Buřtguláš

Ingredience

2 cibule (velké)
1 lžíce mleté papriky
2 lžíce vepřového sádla
10 brambor (záleží na velikosti)
celý kmín
2 stroužky česneku
2 klobásy
instantní jíška (nebo mouka)

Postup přípravy

1

Ve velké pánvi se silným dnem a pokličkou si rozpálíme sádlo, na kterém opečeme cibule a česnek. Jakmile zesklovatí, posypeme paprikou a také ji chvilku opečeme.

2

Poté přidáme na kostičky opečené brambory, sůl, pepř, kmín klobásu nakrájenou na kolečka, zalijeme vodou a necháme vařit asi 45 min, dokud brambory nezměknou a guláš nám trochu nezhoustne.

3

Jakmile budou brambory uvařené, můžeme guláš podle potřeby dochutit a podáváme s chlebem nebo jakýmkoliv pečivem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3