Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Zapíchněte lízátka do květinářské aranžovací hmoty. Rychleji se tak osuší ze všech stran.
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a necháme vychladnout.
Piškoty rozdrtíme na jemno, přidáme sýr, změklé máslo. citronovou kůru, vychladlou čokoládu a vše mixujeme. Těsto by mělo být mírně lepivé, aby z něj šla tvarovat lízátka (toto regulujeme množstvím másla a piškotů).
Jakmile je směs hotova, vytvarujeme přibližně stejně velké kuličky, ty položíme na pečicí papír a necháme 2 hodiny v lednici vychladnout.
Poté do kuliček zapíchneme špejli a namáčíme v rozpuštěné čokoládě. Čokoládu lze obarvit pomocí cukrářské gelové barvy.
Cakepops můžeme dále zdobit dle vlastní fantazie.