Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibuli nakrájíme na nudličky, česnek nasekáme nadrobno. Dáme větší pána rozehřátý olej. Přidáme čerstvě mletý pepř. Za stálého míchání smažíme, dokud cibulka nezesklovatí. Přidáme nadrobno nakrájenou klobásu. Pak přidáme hovězí maso z konzervy a mícháme. Vsypeme okapané, ale nepropláchnuté fazole. Přidáme postupně všechny další ingredience. Za stálého míchání provařujeme. Podle potřeby podlijeme troškou vody. Pokud je pokrm málo pálivý můžeme přidat mleté chili nebo chili pastu. V případě, že je omáčka řídká zahustíme chlebem. Podáváme s chlebem nebo tortillami.