Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Urychlete si přípravu jídla a nahraďte cizrnu za konzervovanou.
Den předem cizrnu propláchneme, nasypeme do hrnce a zalijeme vodou. Necháme ji přes noc ve vodě.
Další den cizrnu zcedíme, zalijeme vodou a vaříme do měkka, přibližně 50 minut.
Cibuli i mrkve oloupeme. Cibuli nakrájíme na drobno a mrkve nastrouháme nahrubo. Rajčata z plechovky rozmixujeme.
Na rozpálené pánvi osmažíme cibuli a přidáme mrkve. Krátce restujeme a vše zasypeme moukou. Směs zamícháme a zalijeme rajčatovou šťávou.
Šťávu ochutíme lisovaným česnekem, chilli, kari a zázvorem. Špenát nakrájíme na menší kousky a petrželku na drobno. Vše vmícháme do omáčky. Podle chuti osolíme a opepříme.
Uvařenou cizrnu zcedíme a vmícháme do omáčky.