Recepty Dezerty Nepečené Čokoládový puding s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

300 ml mléka bez laktózy
4 lžíce holandského kakaa
1 pomeranč (2 špetky kůry)
5 lžic moučkového cukru
40 g bramborového škrobu
60 g čokoládových peciček

Popis

TIP: Takto si můžete připravit více druhů pudingu, zdravě a bez laktózy.

Postup přípravy

1

Ve 100 ml mléka rozmícháme cukr, kakao a škrob. Pro lepší chuť přidáme dvě špetky pomerančové kůry. Puding to krásně provoní.

2

Připravíme si vodní lázeň. V hrnci na mírném plameni začneme vařit vodu a položíme do ni misku. V misce mícháme mléko. Po několika minutách začne mléko houstnout.

3

Jakmile dosáhne požadované konzistence, přidáme do něj čokoládové čočky. Počkáme, až se čočky rozpustí a můžeme puding dát vychladit.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3