Recepty Předkrmy Teplé Cuketové hranolky s parmazánem

Ingredience

1 cuketa
1 lžíce italského koření
1 lžíce olivového oleje
1 hrst strouhaného parmazánu
sůl
mletý černý pepř

Popis

TIP 1: Cuketové hranolky podáváme jako chuťovku k dobrému vínu.

TIP 2: Pečicí papír zmáčkáme, aby lépe držel tvar.

Postup přípravy

1

Omytou cuketu nakrájíme na širší hranolky. Přesuneme do mísy, zasolíme, zapepříme a přidáme olivový olej.

2

Promícháme, přidáme italské bylinky a parmazán. Vše opět promícháme.

3

Hranolky skládáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 30 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3