Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kešu ořechy si namočíme na hodinu do vody a necháme stát. Mezitím si připravíme cuketové nudle. Cuketu oloupeme a škrabkou na brambory naloupeme tenké plátky.
Na lžíci olivového oleje osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Po chvilce přidáme cuketové nudle a spolu s cibulkou je necháme restovat.
Jakmile jsou cuketové nudle měkké (ne rozvařené), vyndáme je z pánve a odložíme stranou.
Do stejné pánve vhodíme nadrobno nakrájený česnek a necháme opékat. K česneku pak přidáme lžíci lahůdkového droždí, sojovou smetanu a ochutíme solí.
Takto hotovou omáčku přelijeme do mixéru, přidáme kešu ořechy společně s trochou vody, ve které se namáčely a rozmixujeme dohladka.
Podáváme s cuketovými nudlemi a strouhaným parmezánem.