Potrpíte si na domácím pečivu? Potom rozhodně musíte vyzkoušet naši domácí bezlepkovou “pizza” bagetu.
500 g bezlepkové mouky
10 g sušeného droždí
350 ml vody
sůl
2 lžíce sugo
100 g cherry rajčátek
1 mozzarella
bazalka
Všechny přísady na bagetu dáme do mísy a vypracujeme vláčné těsto, které necháme 15 minut kynout.
Těsto rozdělíme na tři díly a tvoříme bagety, které necháme opět 15 minut kynout.
Bagety nařízneme a dáme na 30 minut péct do trouby nahřáté na 180 °C.
Upečené bagety necháme vychladnout, rozřízneme je a potřeme sugo omáčkou. Poklademe půlkami cherry rajčátek, pokrájenou mozzarellou a bazalkou.
Necháme zapéct v troubě rozpálené na 200 °C 5 minut.
Více informací
Více informací
© 2019 Tesco Stores ČR a.s.