Recepty Dezerty Nepečené Domácí čokoládové bonbónky k nakousnutí

Ingredience

150 g kokosového oleje
150 g kakaa (hořkého)
2 polévkové lžíce javorového sirupu
1 špetka soli
Na ozdobení
čokoláda
bílá čokoláda
mandle
lískové ořechy
vlašské ořechy

Postup přípravy

1

V rendlíku smícháme olej s kakaem, sirupem a špetkou soli. Na mírném plameni mícháme tak dlouho, dokud se suroviny nespojí.

2

Poté směs přemístíme do vyšší zapékací mísy a dáme do mrazáku na jednu hodinu ztuhnout.

3

Ztuhlou směs nakrájíme na menší kostky.

4

Poté ve vodní lázni rozpustíme mléčnou či bílou čokoládu a kostky v ní namočíme.

5

Namočené kostky přemístíme na plech s pečícím papírem, ozdobíme ořechem a dáme do lednice opět ztuhnout.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3