Domácí jablečná přesnídávka

Ingredience

kg jablek
½ sáčku vanilkového pudingu
krystalový cukr
mletá skořice

Postup přípravy

1

Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na malé kostičky.

2

Nasypte je do hrnce a podlijte asi 2 cm vody.

3

Přiklopte a na mírném stupni duste, dokud jablka nezměknou.

4

Hotová jablka rozmixujte mixérem a podle vlastní chuti můžete přidat cukr a špetku skořice.

5

Do rozmixované směsi vmíchejte pudink, postavte zpět na sporák a vařte do zhoustnutí.

6

Přesnídávkou plňte vyvařené sklenice, uzavřte je a nechte chladnout dnem vzhůru.

7

TIP: Pokud připravujete přesnídávku pro malé děti, nemusíte přidávat pudink, skořici ani cukr. Stačí svařit a rozmixovat očištěná jablka, která jsou už sama o sobě pro děti chutná.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3