Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Řízečky podávejte s dušenou zeleninou
Začneme s omáčkou. Cibulku nakrájíme na drobno a osmažíme na oleji. Jakmile je cibulka měkká, přidáme lžičku třtinového cukru. Cibulka nám pěkně zkaramelizuje.
Cibulku zalijeme červeným vínem a dochutíme solí a pepřem. Hotovou a ochucenou omáčku zjemníme máslem.
Z mléka, mouky a vajíček vyšleháme jemné těstíčko, které ochutíme solí a pepřem.
Do vzniklého těstíčka namáčíme řízky, které pak osmažíme. Hotové řízky přelijeme omáčkou.