Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V čisté vodě vařte 20 minut dršťky s 1 lžící majoránky.
Vodu poté slijte, dopusťte čistou a znovu vařte. Zopakujte slití s následným vařením ještě dvakrát.
Naposled dršťky vařte až do změknutí. Vývar si ponechte.
V druhém hrnci osmažte na sádle cibulku a česnek.
Zaprašte je moukou a udělejte světlou jíšku. Poté odstavte, přidejte papriku, promíchejte a zalijte hovězím vývarem i vývarem z drštěk.
Přidejte nakrájené dršťky a majoránku, dochuťte pepřem a solí.