Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Frittata - Napadlo vás někdy, jak může chutnat taková italská omeleta? Dáme vám malou nápovědu! Představte si spojení vajec, parmazánu a cibule. Už se vám sbíhají sliny?
Cibuli dáme minimálně na 1 hodinu odpočinout do vody. Poté ji vyndáme a osušíme utěrkou. Nakrájíme ji nejdříve na půlku a poté na širší půlkolečka, cca 0,5 cm.
V misce si rozmícháme vejce a sýr. Směs lehce osolíme, ale ne moc, sýr je sám o sobě slaný.
Rozpustíme si na pánvi sádlo a dozlatova osmahneme cibuli. Přidáme vejce a smažíme na mírném ohni.
Jakmile se zespodu vytvoří pevný opečený povrch, pomocí talíře frittatu otočíme na druhou stranu. Nyní stačí už jen pár minut.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.