Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Frittata di cipolla (frittata s cibulí)

Ingredience

1 cibule
1 lžička vepřového sádla
2 vejce
½ hrsti strouhaného parmazánu
sůl

Postup přípravy

1

Cibuli dáme minimálně na 1 hodinu odpočinout do vody. Poté ji vyndáme a osušíme utěrkou. Nakrájíme ji nejdříve na půlku a poté na širší půlkolečka, cca 0,5 cm.

2

V misce si rozmícháme vejce a sýr. Směs lehce osolíme, ale ne moc, sýr je sám o sobě slaný.

3

Rozpustíme si na pánvi sádlo a dozlatova osmahneme cibuli. Přidáme vejce a smažíme na mírném ohni.

4

Jakmile se zespodu vytvoří pevný opečený povrch, pomocí talíře frittatu otočíme na druhou stranu. Nyní stačí už jen pár minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3