Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejprve si připravíme filet z ryby a poté nakrájíme pancettu na kostičky. Poté rozpálíme gril s pánví.
Mezitím, co se nám rozehřívá gril, si nakrájíme cibuli na kostičky a česnek si najemno nasekáme.
Jakmile bude pánev rozehřátá, nalijeme na ni trochu olivového oleje, přidáme pancettu a restujeme dokud nám nezhnědne.
Přidáme cibuli, česnek, trochu vína a necháme povařit. Poté přidáme uzenou papriku, rajčatový protlak a zamícháme.
Do pánve přidáme rýži, promícháme a necháme 10 minut vařit, dokud nám nezesklovatí.
Jakmile se nám začne tekutina odvářet, můžeme přidat trochu rybího vývaru.
Filety si nakrájíme na menší kousky a přidáme do paelly. Poté přidáme všechny mořské plody, které jsme si připravili. Vše mícháme.
Přidáme pečenou červenou papriku, ozdobíme hladkolistou petželkou, pokapeme citronem a můžeme podávat.