Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Připravte bylinkové máslo: Nasekejte bylinky, smíchejte je s máslem pokojové teploty a nastrouhanou kůrou z citronu.
Promíchejte, vložte do sáčku a uválejte váleček.
Vložte jej na hodinu do chladničky, dokud máslo opět neztuhne.
Mezitím připravte rybu. Očistěné pražmy shora na kůži nakrojte, osolte a opepřete.
Vetřete nasekaný česnek a olivový olej.
Grilujte z obou stran dozlatova. Doba grilování závisí na velikosti pražmy a rozpálení grilu.
Rybu podávejte s bylinkovým máslem.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.