Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Připravte si k paličkám domácí coleslaw, který zjemní pálivou chuť masa. Jeho příprava je snadná a zabere vám jen pár minut.
TIP 2: Co by to bylo za grilovačku bez pořádně svěžího drinku. Namíchejte si sekt s ginem a pomerančem, který chutná jako léto.
Kuřecí paličky omyjte a osušte.
V misce smíchejte med, olivový olej, worcestrovou i sójovou omáčku, mletou papriku, utřený česnek a kousky chilli papriček.
Maso naložte alespoň na hodinu do marinády.
Paličky ogrilujte dozlatova ze všech stran (trvá to zhruba 20 minut). Maso musí být důkladně propečené.
Věděli jste, že...?
Nepatříte mezi milovníky pálivého jídla? Vyzkoušejte kuřecí paličky na medu. Stačí z receptu vynechat chilli papričku a výsledná chuť grilovaných kuřecích paliček bude sladká a jemná.
Marinádu z medu a chilli můžete vyzkoušet i na jiné druhy masa. Vhodná je například vepřová kotleta nebo kuřecí prsíčko.