Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: ke grilovaným špízům můžeme podávám domácí kečup. Recept najdete zde.
V misce smícháme olivový olej s tymiánem, bazalkou a oreganem. Množství olivového oleje volíme podle množství masa, abychom jej mohli naložit. Olej ochutíme solí, pepřem a česnekem.
Vepřové maso důkladně očistíme a nakrájíme na kostky. Papriky i žampiony opláchneme vodou a necháme okapat. Papriky nakrájíme je na kostky.
Cuketu oloupeme a nakrájíme na plátky, osolíme ji a necháme vypotit. Tím se zbavíme hořké chuti.
Na grilovací jehlu napichujeme střídavě maso, zeleninu a houby. Špízy dáme grilovat a během grilování je potíráme olejem.