Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Grilovaný camembert s kari dipem a bylinkovou bagetou

Ingredience

Bageta
2 bagety (větší)
1 hrst čerstvé bazalky
olivový olej
Kari dip
4 lžičky kari
500 ml majonézy
2 lžíce worcestrové omáčky
2 lžičky krystalového cukru
5 stroužků česneku
sůl
mletý černý pepř
Grilovaný sýr
4 ks camembertu
olivový olej

Popis

TIP: Grilovaný sýr, stejně jako maso, vyndejte z lednice včas, aby měl pokojovou teplotu.

Postup přípravy

1

Začneme s přípravou zajímavého dipu, který je ke grilovanému sýru ideální. V misce smícháme majonézu, worcesterovou omáčku, kari a cukr. Do dipu přidáme lisovaný česnek. Podle chuti osolíme a opepříme.

2

Bagetu nakrájíme na kolečka. V misce smícháme olivový olej s na jemno nakrájenou bazalkou. Každý kousek bagety lehce potřeme touto směsí a dáme grilovat.

3

Sýr potřeme olivovým olejem a ogrilujeme ho z obou stran. Grilujeme ho společně s bagetou.

4

Sýr podáváme s dipem a křupavou bagetou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3