Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Co byste řekli šťavnatému steaku z lososa na svěžím salátu z polníčku? Tak co vy na to? Nestojí už za to oprášit grily?
TIP: Jako oblohu můžete přidat ještě půlky cherry rajčátek a kousky citronu.
Filety očistíme, potřeme olivovým olejem a citronovou šťávou. Osolíme je, opepříme a necháme 60 minut odležet v lednici.
Mezitím si připravíme polníčkový salát. Listy polníčku omyjeme a osušíme. Promícháme je v míse se zálivkou z medu, olivového oleje a balsamikového octa. Salát osolíme a opepříme.
Na rozpáleném grilu krátce ogrilujeme filety z lososa. Servírujeme je na lůžku z polníčkového salátu.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.