Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chléb nebo ciabattu natrháme na menší kousky, vsypeme je na plech vyložený pečícím papírem, pokapeme olivovým olejem a upečeme je v troubě do křupava.
Ve větší míse smícháme nakrájená rajčata s červenou cibulí, olivami, nasekanými kapary a čerstvou bazalkou.
Do malé misky vlijeme olivový olej, přidáme vinný ocet, rozetřený česnek a sušené oregano.
Vše promícháme a hotovou zálivku vmícháme k rajčatům.
Do hotového salátu vsypeme upečené krutonky, promícháme a před podáváním ho necháme 15 minut odstát, aby se všechny chutě propojily.
Podáváme s grilovaným vege šašlikem.