Recepty Předkrmy Studené Grilujeme s chutí: rajčatový dip ke grilování

Ingredience

200 ml rajčatového protlaku
50 ml pikantního kečupu
1 feferonka
2 stroužky česneku
1 cibule
1 bobkový list
sůl
mletý černý pepř
krystalový cukr

Postup přípravy

1

Rajčatový protlak smícháme s kečupem a dáme jej do hrnce s trochou vody. Jakmile začne směs vařit, ochutíme ji lisovaným česnekem.

2

Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Přidáme ji do směsi. Směs ochutíme bobkovým listem a krájenou chilli papričkou. Vše promícháme a podle potřeby přidáme sůl, pepř a cukr.

3

Necháme krátce povařit, aby se všechny chutě spojily. Z hotového dipu vyndáme bobkový list.

4

Rajčatový dip rozmixujeme a podáváme k masu nebo zelenině.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3