Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Na řepkovém oleji orestujte nasekanou cibulku a česnek.
Přidejte na kostičky nakrájenou mrkev, petržel, celer a brambory.
Očistěte houby a nakrájejte je na menší kousky.
Přimíchejte houby k zelenině, podlijte domácím zeleninovým vývarem.
Dochuťte solí, pepřem, kmínem, libečkem a majoránkou. Vařte 10 minut do měkka.
Noky si připravte zvlášť v hrnečku: Rozklepněte vejce, přidejte mléko a sůl. Krupici přidávejte postupně do takové hustoty těsta, aby se noky v polévce nerozpadly.
Noky tvarujte lžičkou a vkládejte je do vroucí polévky, vařte dalších 10 minut.