Houbová smaženice s koprem a liškami

Ingredience

1 hrst hub shitaké
6 vajec
1 cibule (větší)
2 lžíce sekaného kopru (na drobno nakrájeného)
1 lžíce vepřového sádla
celý kmín
mletý černý pepř
sůl

Popis

TIP: Nemáte rádi kopr? Místo kopru použijte jiné čerstvé bylinky, například petrželku či pažitku.

Postup přípravy

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Houby očistíme a pokud máte větší kousky hub, nakrájíme je. Na pánvi rozpustíme sádlo a orestujeme cibuli společně s houbami.

2

Do většího hrníčku rozklepneme vajíčka a rozšleháme je. Vejce ochutíme solí, pepřem, koprem a kmínem.

3

Vejce nalijeme na pánev a za stálého míchání smažíme. Pozor na délku smažení, míchaná vejce musí být krémová, ne vysušená.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3