Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nachystáme si pa kimchi. Prolisujeme česnek, pórek nakrájíme na proužky, chilli a zázvor nadrobno a smícháme v misce s ostatními ingrediencemi. Navlékneme si rukavice a vzniklou směs důkladně rozetřeme na jarní cibulku. Každou cibulku uprostřed zavážeme na uzel. Uložíme do vzduchotěsné nádoby a necháme naložené v chladničce po dobu dvou dnů.
Maso nakrájíme na malé, asi 3 cm široké proužky. V misce smícháme ingredience na marinádu, vložíme do ní maso, dobře promícháme a zakryté necháme odstát minimálně 30 minut.
Pod studenou vodou důkladně opláchneme rýži a připravíme dle návodu. Rýži necháme zakrytou 5–10 minut, aby se trochu nafoukla a byla lepkavá.
Nejprve na grilovací pánvi maso opečeme, pak přidáme oheň a maso orestujeme na velkém plameni. Občas promícháme, dokud maso nezkaramelizuje.
Cibuli a mrkev nakrájíme na tenké proužky. Chilli, houby enoki a pórek nakrájíme nadrobno. Vložíme na rozpálenou pánev s olejem a restujeme asi 5 minut. Přidáme maso a vše zalijeme vodou, 1 polévkovou lžící sójové omáčky a zbytkem marinády. Restujeme 3 minuty.
Podáváme posypané sezamem. Jako přílohu servírujeme kimchi a jasmínovou rýži.