Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Biftečky nejprve grilujeme z jedné strany. Jakmile je otočíme, ihned na opečenou stranu položíme plátek cheddaru, který se během dopékání masa krásně rozpustí.
Biftečky jalapeňo vyndáme z lednice, aby měly při pečení pokojovou teplotu. Více maso nemusíme připravovat, protože už je perfektně dochucené.
Nakrájíme si červenou cibuli a rajčata na kolečka, salát očistíme a natrháme.
Připravíme si plátky cheddaru, hamburgerové bulky, majonézu a kečup.
Když máme vše nachystáno, pustíme se do grilování: nejprve lehce potřeme maso ze všech stran olivovým olejem. Z každé strany poté biftečky grilujeme asi 3 minuty, aby byly na povrchu opečené a uvnitř jemně růžové.
Ještě když je maso na grilu, položíme na něj plátky cheddaru.
Těsně před dopečením zprudka ogrilujeme vnitřní strany hamburgerových housek.
Na spodní část bulky dáme majonézu a list salátu. Poté biftečky s cheddarem, rajče, cibuli a opět salát. Vrchní část housky pomažeme kečupem a hamburger přiklopíme.
Podáváme s hranolkami, můžeme doplnit lehkým zeleninovým salátkem.