Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kuřecí prsa očistíme a nakrájíme na menší kusy. Maso osolíme, opepříme a osmažíme na rozpáleném oleji. Smažíme asi 7 minut dozlatova.
Maso odděláme z pánve. Do tuku po masu dáme skořici, hřebíček, kardamom, kmín a bobkový list. Chvíli restujeme.
Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme na drobno a přidáme společně s mletým zázvorem i masalou na pánev. Lehce orestujeme.
Na pánev vrátíme osmažené maso, zalijeme ho vodou a smetanu. Zamícháme, přikryjeme poklicí a vaříme 25 minut. V případě potřeby přidáme vodu.
Po 25 minutách vaření vyjmeme z omáčky bobkový list, skořici i všechny kusy hřebíčku. Do omáčky vmícháme jogurt.
Kuřecí kari podáváme s plackami a čerstvým libečkem.