Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Pokud si chcete připravit opravdu domácí burger, upečte si vlastní housky a namelte maso doma těsně před grilováním! Tu chuť poznáte na první kousnutí.
Mleté maso pouze opepříme a vytvoříme placku ve tvaru burgeru. Na grilu maso zprudka ogrilujeme z obou stran (otáčíme pouze jednou). Osolíme až poté, co burgery sundáme z grilu, maso tak bude šťavnatější.
Pokud si připravujeme vlastní pesto, postupujeme následovně – všechny ingredience na pesto rozmixujeme tyčovým mixérem nebo sekáčkem. Olej během mixování přidáváme postupně. Mixujeme tak dlouho, dokud nevznikne konzistence podle naší chuti – krémové nebo spíše hrubší.
Na pánvi nebo na grilu dokřupava opečeme plátky pancetty. Cherry rajčata rozkrojíme napůl a také chvíli ogrilujeme.
Housku rozkrojíme podél a obě poloviny z vnější části opečeme na grilu.
Spodní část housky bohatě potřeme pestem, položíme maso a na vrch přidáme plátky mozzarelly, pancetty, lžíci Tatarské omáčky Hellmann's, opečená cherry rajčátka a rukolu.