Recepty Předkrmy Teplé Italská bruschetta s rajčaty a bazalkou

Ingredience

4 rajčata (velká)
1 bageta
4 čerstvé bazalky (listy)
1 červená cibule (malá)
1 stroužek česneku
černé olivy
olivový olej
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Rajčata nakrájíme na kostičky, smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí a nasekanými lístky bazalky.

2

Přidáme utřený česnek a dochutíme solí a pepřem. Vše důkladně promícháme a zakápneme pár kapkami olivového oleje.

3

Bagetu nakrájíme na silnější plátky a osmahneme na pánvi, kde jsme si rozehřáli malé množství oleje.

4

Rajčatovou směs servírujeme na ještě teplé bagetky a dozdobíme nakrájenými olivami.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3