Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Želatinové plátky namočte do studené vody, dokud nezměknou.
Mléko, smetanu, cukr a vanilkový lusk i semínka na pánvi přiveďte k mírnému varu.
Vymačkejte vodu z želatinových plátků, přidejte je na pánev a vypněte ohřev. Míchejte, dokud se želatina zcela nerozpustí.
Směsí naplňte čtyři mističky a nechte pořádně vychladnout. Poté umístěte do ledničky a nechejte alespoň hodinu odpočívat.
Na pánev vložte ingredience na omáčku - cukr, vodu, třešňový likér a přiveďte k varu. Na mírném ohni míchejte, dokud se cukr nerozpustí.
Pánev sundejte z ohně a do směsi přidejte polovinu třešní. Poté rozmixujte dohladka.
Omáčku přeceďte a smíchejte se zbývajícím ovocem.
Panna cotty opatrně vyklopte z mističek a polijte je omáčkou s třešněmi.
Podávejte pocukrované moučkovým cukrem a ozdobené lístečkem máty.