Jogurtové kokosky s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

150 g krupicového cukru
4 vejce (bílky)
80 g bílého jogurtu bez laktózy
200 g strouhaného kokosu
1 vanilkový lusk (zrníčka)
1 špetka soli

Postup přípravy

1

Elektrickým mixérem vyšleháme bílky se špetkou soli v tuhý sníh.

2

Přisypeme cukr a zrníčka vanilkového lusku a opět šleháme.

3

Nakonec opatrně vmícháme jogurt a strouhaný kokos.

4

Ze vzniklé směsi tvarujeme pomocí dvou lžiček či cukrářského sáčku malé hrudky, které pokládáme na plech s pečicím papírem.

5

Pečeme ve vyhřáté troubě na 150 °C 15 minut do zezlátnutí.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3