Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Krásný mozaikový vzhled, žádné kynutí i výborná chuť. Takové mohou být karlovarské knedlíky pro začátečníky. Nahlédněte pod pokličku staročeské kuchyně.
Rohlíky, nejlépe den až dva staré, nakrájíme na kostičky. Vložíme je do malé misky a zalijeme trochou mléka. Necháme je odpočinout, aby se mléko vsáklo.
Připravíme si mísu, kam prosejeme mouku, nalijeme zbytek mléka, přidáme na drobno nakrájenou petrželku, sůl a vejce.
Do mísy přidáme připravené rohlíky a promícháme. Na pracovní desku si nachystáme potravinovou fólii. Kousek od spodního okraje rozmístíme směs a knedlíky zabalíme.
Takto postup znovu opakujeme, abychom měli jistotu, že se nám fólie během vaření nepoškodí a nerozbalí. Takto připravíme i druhý knedlík.
Do vroucí vody dáme knedlíky vařit na 25 minut.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.