Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Krém můžeme dozdobit lístky oblíbené bylinky nebo přidat i sušené chilli. Pozor ale, abychom nepřebili jemnou chuť krevet.
V hrnci na olivovém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme krevety a krátce je orestujeme.
Podlijeme trochou vody, přidáme nakrájenou mrkev a prolisovaný česnek. Opět chvíli restujeme.
Poté zalijeme vodou a kokosovým mlékem, osolíme a opepříme.
Přivedeme k varu, stáhneme plamen a vaříme 20 minut.
Vyjmeme pár kousků krevet, do zbytku přidáme čerstvý koriandr a rozmixujeme tyčovým mixérem.
Nakonec krém zjemním citronovou šťávou, vmícháme chilli pastu a vrátíme do něj uvařené krevety.