Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Krevety necháme rozmrazit. Dejte jim čas a nesnažte se dobu rozmrazování urychlit v mikrovlnce, abyste neznehodnotili chuť masa.
Ze dvou limetek vymačkáme do misky šťávu. Přidáme k ní olivový olej a šťávu z jednoho citronu. Základní směs zjemníme medem a zamícháme.
Marinádu ochutíme chilli, bazalkou a petrželkou. Pokud nemáte chilli rádi, můžete ho vynechat. Podle chuti přidáme sůl a lisovaný česnek.
Do marinády naložíme krevety, které necháme marinovat asi 60 minut. Naložené krevety napíchneme na grilovací jehlu a grilujeme je na přímém grilu asi 3 minuty z každé strany.