Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Brambory oloupeme a nastrouháme na jemno. Ochutíme je majoránkou, lisovaným česnekem a na jemno nastrouhaným sýrem.
Do bramborové směsi přidáme vejce, mouku, sůl a pepř. Důkladně promícháme a podle potřeby přidáme mouku. Pokud bude směs příliš hustá, zředíme ji vodou.
Na rozpáleném oleji smažíme bramboráky dozlatova a hotové kousky odkládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje.
Z větvičky rozmarýnu otrháme snítky, pokrájíme je a smícháme s tvarohem. Přidáme sýr, podle chuti osolíme i opepříme.
Hotové bramboráky podáváme s tvarohovou směsí.