Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Polévku dozdobte před podáváním čerstvou pažitkou.
TIP 2: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli. Přidáme pokrájenou slaninu a chvíli opékáme.
Do hrnce přilijeme vývar a přidáme brambory pokrájené na kostičky. Osolíme, opepříme a vaříme 5 minut.
Po uplynulé době přidáme kukuřici, na menší kousky posekanou chilli papričku, snížíme plamen a vaříme dalších 8 minut.
Polévku nakonec zjemníme smetanou a můžeme podávat.