Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Předehřejeme troubu na 200 °C. Nakrájíme cibuli a restujeme ji zhruba 2 minuty, přidáme prolisovaný česnek, nakrájená kuřecí prsa a pokračujeme v restování po dobu 4 minut.
Přidáme smetanu na vaření a mícháme po dobu 2 minut, dokud se veškerá tekutina nevypaří.
Přidáme ricottu a vaříme, dokud se ve směsi nerozpustí.
Přidáme špenát a vaříme další 2 minuty nebo dokud nezměkne. Poté sundáme pánev ze sporáku a necháme směs vychladnout.
Na pečicí fólii rozetřeme rajčatový protlak. Pomocí malé lžičky naplníme cannelloni připravenou směsí. Plněné těstoviny vložíme do připraveného pekáče.
Na pečicí fólii rozetřeme rajčatový protlak. Pomocí malé lžičky naplníme cannelloni připravenou směsí. Plněné těstoviny vložíme do připraveného pekáče.
Na závěr vše posypeme zbývajícím sýrem. Pečeme v rozehřáté troubě přibližně 18–20 minut dozlatova. Poté vyndáme pekáč z trouby a necháme vychladnout po dobu asi 3 minut. Těstoviny chutnají skvěle jak v teplé, tak studené variantě.