Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kuřecí prsní řízky očistíme a nakrájíme na stejně velké kousky. Maso osolíme, přidáme kmín a mletou sladkou papriku se škrobem. Důkladně promícháme, aby všechny kousky byly pěkně obalené. Necháme stát a mezitím si připravíme zeleninu.
Všechnu zeleninu nakrájíme, v pánvi s vyšším okrajem rozpálíme několik lžic oleje. Správnou teplotu pro přidání masa zjistíme tak, že vhodíme do tuku jeden kousek. Jestliže okamžitě zbělá a tvoří se kolem něj malé bublinky, přidáme ostatní maso. Promícháme a opečeme ze všech stran.
Po opečení masa přidáváme postupně zeleninu. Zeleniny by mělo být stejné objemové množství jako masa. Jako první přidáme cibuli nakrájenou na proužky. Pak postupně přidáme papriku a nakonec cuketu. Cuketu přidáme těsně před dokončením. Přidáme sojovou omáčku a ocet, promícháme, ještě minutu dusíme a je hotovo.
Opečeme brambory a podáváme.