Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Brambory i se slupkou si uvaříme ve vodě do poloměkka. Necháme je vychladnout. Mezitím si osolíme z obou stran prsa a osmažíme je zprudka na olivovém oleji.
Prsa si vyndáme do hlubšího talíře, přikryjeme alobalem a necháme je dojít. Brambory si nakrájíme na větší kousky, cibuli na měsíčky a rajčata na čtvrtky.
Na pánvi si znovu rozpálíme olivový olej. Nejdříve na něm opečeme brambory, potom k nim přidáme cibuli a rajčata. Okořeníme bylinkovou solí.
Po deseti minutách stáhneme plamen a můžeme servírovat.