Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Kvásek smícháme s vodou a moukami a necháme půl hodiny odpočívat. Uhněteme nejlépe v robotu asi 10 minut a necháme hodinu odpočívat. Pak vyndáme těsto na vál a přeložíme.
Těsto rozprostřeme a pravý konec položíme na levý, spodní na horní, zase rozprostřeme, přeložíme pravý konec na levý a horní na spodní a necháme hodinu kynout.
Překládání opakujeme po hodině třikrát a pak stočíme bochník a dáme do ošatky kynout na 24 hodin do ledničky.
Rozpálíme troubu na 250°C a pečeme v zapařené troubě 15 minut, pak troubu vyvětráme a nastavíme na 220°C a pečeme 10 minut a pak na 200°C asi 15 minut. Hotový bochník na poklep zvoní.
Upečený chlebavyndáme na mřížku a necháme vychladnout alespoň 4 hodiny.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.