Recepty Předkrmy Studené Kvetoucí cibule pro partu fanoušků

Ingredience

2 cibule (velké)
strouhanka
mletý černý pepř
sůl
2 vejce

Popis

TIP: Podáváme s oblíbeným dipem.

Postup přípravy

1

Cibuli velice opatrně oloupeme, aby se nám snadno porcovala a zůstalo z ní co nejvíce. Špičku cibule uřízneme.

2

Cibuli nařízneme na 16 dílků, jako když krájíme pizzu, až ke spodní části, která však musí zůstat zachovalá, aby se nám nerozpadla.

3

Jednotlivé dílky oddělíme a podle potřeby nařízneme špatně oddělené části. Připravíme si misku s moukou, vajíčkem a misku, kde smícháme strouhanku s pepřem a solí.

4

Cibuli nejprve obalíme v mouce, vajíčku a pak ve strouhance. Obalování provádíme pečlivě.

5

Cibuli vložíme do fritovacího hrnce, jen tak se nám usmaží nejlépe. Pokud nemáte fritovací hrnec, použijte obyčejný a naplňte ho olejem.

6

CIbuli smažíme dozlatova a jakmile je hotová, necháme ji na ubrousku okapat od oleje.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3