Lasagne s mletým masem bez lepku

Ingredience

1 cibule
1 balíček bezlepkových lasagní
500 g krájených rajčat v rajčatové šťávě
3 stroužky česneku
1 mozzarella
olivový olej
čerstvá bazalka
sůl
mletý černý pepř
250 g mletého hovězího masa
250 g mletého vepřového masa

Postup přípravy

1

Pokrájíme cibuli a česnek nadrobno. Krátce je osmažíme na olivovém oleji, přidáme mleté maso, osmahneme a dáme na pánev rajčata. Ochutíme solí, pepřem, bylinkami, krátce povaříme a sundáme z plamene.

2

Vymažeme si zapékací mísu olivovým olejem. Dáme vždy jednu vrstvu předvařených lasagní, vrstvu omáčky a pokrájenou mozzarellu. Takto pokračujeme, dokud všechny těstoviny a omáčku nevyčerpáme.

3

Pečeme při 180 °C 30 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3